Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMYGKYSS

väntan i busskuren
skoldagsslut, tråktid
bara hon och jag i
skymning med snöfall

irriterande fångade hon
snöflingor med tungan
vällustigt smackande

vände mig och
läste tidtabellen
i tjurig protest

ett hetsigt bank på ryggen
vände mig öppnade munnen
då stack hon sin snövåta
tunga mellan mina läppar

det smakade mint
varm och fuktig snö
den dagen åkte bussen
utan att ta oss med

© Bosse 24 oktober 2016.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-24 18:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så härligt delat minne! Det vackraste! :)
2016-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten