Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18:02 och f5 {1025} är […] på gång.

Ingen lång sång på gång (JUST) nu. Text- en är ”marg-justerad” och Ba+ är 1 (ett/ /e2929) programspråk. @… førekommer. Bokstaven k (km) är {formellt} viktig. Även: important. Then howdy – tydligen. Enligt manualen. Måndag (em) – wow. 


________________________________________
________________________________________
________________________________________
________________________________________

 

Fuzzy ukulele førekommer.

 

 

 

_______________________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 




Fri vers av farbror zwed
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-24 18:06



Bookmark and Share


  farbror zwed
    Även 110111001011101111000… førekommer.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯



2016-10-24

  farbror zwed
    4 1 førekommer.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
__________________

2016-10-24
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed