Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo voldria ser una balena blava

Els teus cabells són un mar profund
i jo voldria ser una balena blava
descendent en els corrents foscos.

Cada dia estàs en el meu ment
com el cant d'un ocell
i potser jo,
somiant ùnicament del sud,
soc l'ocell.

---

Ditt hår är ett djupt hav
och jag ville vara en blåval
dykande i de mörka strömmarna.

Varje dag är du i min tanke
som en fågels sång
och kanske jag,
drömmande om endast södern,
är fågeln.




Fri vers av Erik Andersson
Läst 281 gånger
Publicerad 2016-10-25 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Andersson
Erik Andersson