Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattåg

Ska jag förklara norrsken
då skulle jag säga
att det är ungefär som med dig
att det är ungefär som med kärlek
att det översvämmar alla sinnen
med en obegriplig skönhet
tills allt du känner
är lycka




Fri vers av Erik Andersson
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-05 14:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här fina texten är det lätt att tycka om - och det gör jag - mycket!
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Erik Andersson
Erik Andersson