Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är ofta en sådan lust som växer sig stark till gärna kärlek. Det kan en ha till såväl företeelser, saker som människor. Det kan ju vara hyggligt olika med den saken, bara att förälskelsen är hyggligt oemotståndlig till sin natur


Några ord om kärleken




Kärleken är en sport
en sport kan vara hockey
hockey ses av tokar
tokar kan skriva böcker
böcker väckta av en sådan lust
lust som just väcker kärleken.




Bunden vers (Annat versmått) av lodjuret/seglare VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2016-10-26 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP