Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 Något om kortformer. 250 besökare (just) nu – syntesen Ba+

fortsätter. Tydligen. Bokstaven p = 25 – enligt manualen. Marginal-justering [^] på – okay så. Rhyming fbzw [farbror zwed] goes = gs (GS) […] web. Office och sedan [a] førekommer. Bokstaven r finns = fs (FS) i format, till [^] exempel. Rh (17/ /102) førekommer. Liten paus. Paus innehåller [bigrammet] au – Taube (UPO) [> <] førekommer. Och [17/ /102] fungerar. Tydligen.

Protokolljustering (g/ /p) pågår. Taube (UPO)  [> <] ånyo. Ånyo: fungerar. 

Fabel och snabel (@) är ”rhyming” info. Information (> <) førekommer. 7000 [70x100] (matrix) førekommer. COBOL [goggla] är {formellt} okay. Tydligen. 

Termen ”matrix” [mx/ /MX] førekommer. Och (17/ /102) fungerar. 

Howdy [y/ /f] førekommer. Program (m/ /f) fungerar. Havre flarn [110/ /102] fungerar… program = pm [PM] førekommer. Tydligen.

GOTO [79/ /70] FØREKOMMER. 

FOTO (79/ /70) FUNGERAR.

Garbage Collection <110/ /2237> fungerar. Ba+ [program/ /språk] fungerar. Garbage Collection (> <) førekommer. Tecken (dubblering) førekommer. Emellanåt. Tydligen. Okay <121/ /28> så. Wow. Sound (100/ /102) førekommer. Magenta (color) førekommer. Enligt [29/ /22] manualen. 19:08 (19.08) enligt føregående. Computer [27/ /f] fungerar. Enligt farbrorn. Även författare och poet (29/ /102) førekommer.

Färgschema (97/ /111) och COLOR MIX CODE […] førekommer. Magenta (colorførekommer. Wow. Computer [27/ /f] førekommer. Howdy <121/ /101> emellanåt. Rimligen. Copyright [y/ /yearførekommer. Enligt (29/ /22) manualen.

Ergo. GOTO [79/ /70] FØREKOMMER

GOOGLE [> <] førekommer

LEXICON (text) førekommer. Wow. Sound [100/ /102] fungerar. Bigrammet ng (sång) fungerar. Okay så. Tydligen.

Tämligen (110/ /28) smal (> <) text [29/ /102] førekommer. Okay . Paus.

 

 

__________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Summering [g/ /p] pågår.  

__________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

GMT+1 – FØREKOMMER.

TYDLIGEN – i är 1 (en) FØREKOMMANDE = FE | BOK-

 




Prosa (Fabel/Saga) av farbror zwed
Läst 173 gånger
Publicerad 2016-10-26 19:22



Bookmark and Share


  farbror zwed
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

            _________________________
            Førsvinnande text førekommer.             Tydligen.
            ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

________________________________
2016-10-26

  farbror zwed
                     19:22 – tydligen.
                     _____________________
                     ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
                     Summering (g/ /p) pågår.
                     Enligt manualen.
                     
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed