Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 258 (just) nu. Syntesen fortsätter.

Bokstaven ä fungerar – enligt [Ba+] manualen. 2259 føre 225a och 225b føre (innan) 225c – tydligen, enligt manualen. 225design føre [innan] GMT+1 och paus 1 (en) halv timme, nej. Okay [y/ /f] før føregående (e/ /a) antydan. 

Føretag (g/ /p) produktion [110/ /100] data. Även Litteratur {27/ /102} førekommer. 

Okay <y/ /28> så. Havre flarn och tvär flöjt førekommer frekvent, nej. Sär skrivning (g/ /102) fungerar. Enligt [29/ /102] farbrorn.

Konstruktionen sär skrivning (g/ /37) är [very] {mycket} viktig. Även: important. 

Litteratur [27/ /102] førekommer. Enligt (29/ /22) manualen. 

Mycket (29/ /22) møjligt. Måhända [97/ /29] tämligen <110/ /28> sant. Intressant, førekommer. Ø [f8/ /f9] fungerar. Tydligen. Information (110/ /102) førekommer. 

Teckendubblering (g/ /102) førekommer. Enligt farbrorn. Och (enligt) manualen. Syntesen [program/ /språk] fortsätter. Tydligen. 

On 2b okt (29/ /102) førekommer… tydligen. Enligt manualen. FABEL är vad COLOR är. Enligt manualen… tydligen. Ellipsen (> <) är [very] {mycket} viktig. FORMAT (29/ /70) FØREKOMMER.

[-----------------------------------------------------------------]

 19 (nitton) är [formellt/ /nog] 1 (e2929) primtal. Även 23 […] är 1 (e2929) primtal. Bokstaven m førekommer. 
 
Matematik (betyg) førekommer. Ba+ är (formellt/ /nog) okay. Okay [121/ /102] fungerar.
 
Verifikat (29/ /#) føre [innan] faktura – wow. Wow {32/ /102} førekommer.
 
@ førekommer. Tydligen. Syntesen {bestämd/ /form} […] fortsätter. Kortformer (27/ /102) førekommer.
 
CTRL-h (…) førekommer.
 
Ba+ är (formellt/ /nog) [tämligen] okay – enligt den här [27/ /…] Ba+ manualen. Sär <27/ /28> skrivning (103/ /102) fungerar. Tydligen.
 

[-----------------------------------------------------------------]

Qwerty… ui… o førekommer. Okay så. Enligt (29/ /22) manualen.

Windows [95/ /98] fungerar. 

Erlang (programspråk) […] førekommer. Google {101/ /102} fungerar. Tydligen. Författaren gogglar – tydligen, wow. Howdy <y/ /f> førekommer. 

Formatet fabel fungerar. Författaren funderar. Och datorn fungerar. 

Rhyming farbror zwed […] goes = gs (GS/ /7173) web. 

 

 

 

  

 




Prosa (Fabel/Saga) av farbror zwed
Läst 175 gånger
Publicerad 2016-10-26 19:48



Bookmark and Share


  farbror zwed
              Bilden illustrerar [fenomenet] RGB (…) tydligen, enligt manualen.
__________________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed