Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

||| KVOTEN ännu ej fylld. Tydligen. Ännu ett [1] førsøk. //

// är en ofta foerekommande term i formella (data) [info] program. Ba+ är {formellt nog} 1 [en] term i modell-bygge-29 Ba+ (just) nu. Nu är (ae/ /®) inte [not/ /ac] nu – rimligen. Jargong (g/ /f) førekommer. 

// ånyo. Ånyo (111/ /102) førekommer. Programmet [29/ /37] är (sannerligen) ältande. Även (term-en) ältande = äe [37101] førekommer. Ba+ fungerar = fr – enligt manualen. 

\\ førekommer. Tydligen. Enligt manualen. 2120 (just) nu. Tiden [110/ /103] går. Se även: UNIX® […] førekommer. Vid behov (eventuellt) [emellertid] <måhända/ /bcdef> goggla. Verbet (29/ /103) goggla [97/ /102] førekommer.

\\ ånyo. Författaren [------------------------------------------------] funderar. Se även: gogglar.

MATRIX är [formellt] 1 (en) term. TERMINOLOGI (…) førekommer. 70x100 føre (innan) 7000 – tydligen. METRIK och MOMS [%] førekommer.

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] (…) førekommer. 

 

 

Begrunda (vänligen) [modellen] Fabel/Saga (10) [1] som {nu} är [formellt] integrerad i programmet (matrixen) pågående <e/ /a> arbete. Eftersom (modellen) Fabel/Saga [10/ /i] innehåller Fabe och /Saga (så) är l = 21 [10101] en (1/ /tämligen) förnuftig [g/ /info] design. Konstruktionen dn (tidning) førekommer, tydligen, enligt manualen. Tema är vad term är. Till [21/ /101] exempel. 21:37 – enligt datorn = dn […] just <29/ /110> nu. Okay [121/ /f] før (29/ /27) føregående [101/ /22] moment. Moment (29/ /102) førekommer. F9 {f9} førekommer. Se även: måhända (10/ /25) på førekommen [110/ /97] anledning. Texten [bf] (n-genus) {B} är ”marg-justerad” – copyright [year] førekommer.

 

 

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][] (…) førekommer. 

 

     




Prosa (Fabel/Saga) av farbror zwed
Läst 183 gånger
Publicerad 2016-10-26 21:25



Bookmark and Share


  farbror zwed
               21:25 – också 1 (en) antydan.
               ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
               _________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_________________________________

2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed