Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 Konstruerade 1 (en) slumpgenerator […] idag – okay før {5}

och syntesen [Ba+] fortsätter. Generatorn är {tämligen} simpel. Två [2] vanliga (97/ /29) tärningar. På båda (97/ /29) tärningarna bytte farbrorn [bestämd form] (formellt nog) {enligt manualen} ut sexan mot [bokstaven] b = 98 – enligt manualen. När en [1] tärning – eller 2 (två) [tärningar] genererar b {så} bokförs inte resultatet. Det får bli omslag (103) enligt pågående [101/ /a] arbete. Följande (antydan) är [formellt/ /nog] 1 (en) {formell} konstruktion.
11 12 13 14 15 21 [10101] 22 – paus. 23 24 25 (p) 31 32 33 34 35 [#] 41 42 [*] 43 {+} 44 (,) 45 [minus] 51 (3) 52 [4] 53 {5} 54 [b] 55 (7) och Ba+ […] fungerar. 
Eftersom = Em (…) førekommer. F8 {ø} føre f9 (F9) føre innan och fiddle innan Bingsjö – enligt manualen. Fiddle [101/ /f] førekommer. Ba+ […] fungerar. Then (eventuellt) [måhända] <även/ /10101> goto. 
Foto [111/ /102] førekommer. Se även: färg-foto [9/ /ix] (IX) førekommer. Okay før [« »] (> <) føregående […] antydan. Just nu [21:59] – enligt (29/ /22) manualen.
Fønster [27/ /f] førekommer. Okay så. Tydligen. Se även: mønster. Wow (7000/ /70x100) førekommer.
Teckendubblering (103) førekommer. Space (double) [> <] foerekommer. Paus. Även Bauer och Taube (Bauhaus) [B] førekommer.
UPO (SBT) [33/ /#] førekommer. Poeten UKON (78/ /70) FØREKOMMER. Bob Dylan [110/ /f] førekommer. Färgschema (97/ /f) førekommer. Termen paprika (97/ /f) førekommer. Rønnbär (27/ /111) och så […] höst (29/ /å) ånyo. SMHI är vad HTML är. BLÅBÄR [27/ /70] FØREKOMMER. Termen wellpapp = wp [WP/ /8780] førekommer. Och datorn fungerar. Enligt (29/ /22) manualen. 

_ _ _ _ ff _ _ _ _

_ _ _ _ 100 _ _ _ _

_ _ _ _ 101 _ _ _ _

_ _ _ _ 102 _ _ _ _

_ _ _ _ 103 _ _ _ _

_ _ _ _ (h) _ _ _ _

_ _ _ _ _ _ _ _ _ førekommer. 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ ånyo. Tydligen. 8780 (WP) førekommer. Und so [u/ /W] weiter. 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ [ff] {ÿ} __ __ __ __ __ __ __ __ __ __

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ [100] __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯¯ [101] ¯¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯¯ […] 22:14 {just} nu.

 

 

  




Prosa (Fabel/Saga) av farbror zwed
Läst 187 gånger
Publicerad 2016-10-26 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed