Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 27 okt.-16

Kanadagässen
flyger lågt över hustaken
i våg efter våg




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-27 13:28



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ser bilden framför mig!
2016-10-27

    Dan Myrbeck
Fint fångat.

De arbetar säkert på uppdrag av Putin. Under radargränsen...
2016-10-27

  limerick VIP
...och gässen ackompanjeras av din fina haiku
2016-10-27

  Anya VIP
Fin gestaltning med "våg efter våg". Jaa vi är djupt i hösten nu...det gäller att mäkta med november också.
2016-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP