Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 230 (JUST) NU. Ba+ fungerar. Okay <121/ /28> så.

Ba+ bygger på (enheten) bigram. Mä = mä = MÄ = 2237 […] är (formell) info code. Ba+ foerecommer. U = 85 – enligt den här [ae/ /®] manualen. MM förecommer. COLOR [sRGB] førecommer. Okay <y/ /28> så. Magenta [a/ /cmy] förekommer. Term-
en [sRGB] är ny. Syntes(en) Ba+

fortsätter.
Copyright (year/ /SYMBOL) førecommer.
19:53 [JUST] nu. Enligt protokollet. Pågående (101/ /10) arbete = ae […] etc.

___________________________ ___________________________

___________________________ ___________________________

Även form feed [100/ /102] förekommer. 

|
| foerecommer. Okay så. Tydligen.  
|

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 194 gånger
Publicerad 2016-10-27 19:54



Bookmark and Share


  farbror zwed
 27 19 førekommer.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Summering (g/ /p) pågår.
_____________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_____________________
_____________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_____________________

2016-10-27
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed