Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

                        RUBRIK enligt manualen. OKAY så.

Efter en [1] bok-release denna essä eller essay – dateringen 201ba28 (7) är ”rimligt” snålt bokförd. Texten är fet och syntesen [Ba+] fortsätter. Formellt är <27/ /100> dateringen [mycket] important. Även: viktig. Riktig (g/ /37) är [rimligen] inte (ac/ /N) riktig. Bokstaven k (bok-release) förekommer. Okay <121/ /102> för föregående | antydan. Termen antydan [bf/ /bestämd form] är trevlig. I pågående (101/ /97) antydan […] minst <29/ /101> en [1] ellips. Okay för […] ellipser (27/ /i) i ”pågående” arbete.

# fungerar. Tecknet # är [tämligen] ofta <97/ /101> förekommande nuförtiden. Termen (nuförtiden) [a5] är ”formellt” reserverad. Ba+ förekommer. Okay <y/ /f> för föregående (101/ /22) moment. VR (vagnretur/ /CR) förekommer. 

Pause (101/ /102) förekommer. Teckendubbleringen mm […] är (tämligen) frekvent. Ofta […] innehåller (bigrammet) ft – även i… Microsoft – wow. Microsoft […] förekommer. Okay {y/ /28} så. Tydligen.

Färgschema {97/ /e} enligt poeter.se – okay så. Syntesen [Ba+] fortsätter. 19:53 eller 19.53 (just) nu <30/ /37> är frågan. Förstås. Okay för [. . . . .] och system-modell. Matematik {20/ /102} förekommer. Wow… teckenfoeljden [. . . . .] ånyo. Ånyo [u/ /U] förekommer. Wow… fungerar. Und <100/ /28> so (u/ /U) weiter. Copyright (year) […] enligt datorn, manualen… et c. Copyright (29/ /f) foerekommer. Cinnamon Bulle [@] foerekommer. Okay så.

19:57 eller 19.57 [just] nu. Ba+ (programspråk) [mä] fungerar.

Mälaren (geografi) […] förekommer.

Termen ISBN-code (9/ /ix) [IX] förecommer. Bokstaven c {cinnamon/ /bulle} är [formellt] viktig. Även: important.

Okay så. Även (term-en) 10101010101010101010101010101010101… foerecommer.

2. Också (å/ /Å) en [1] antydan. Enligt <29/ /22> manualen.

Okay så. Unicode (typografi) [> <] foerecommer.

____________ ____________

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Pagecount (29/ /f) förekommer. Enligt (29/ /22) manualen.

20:00 eller 20.00 [just] nu. Okay för (ø/ /Ø) Unicode och Ba+ […] just nu. JN och YN […] förekommer.

Fri vers – enligt manualen.

____________ ____________

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

----------------------ff----------------------

 

 

 




Fri vers av farbror zwed
Läst 191 gånger
Publicerad 2016-10-28 20:03



Bookmark and Share


  farbror zwed
                           Dateringen är
                           (således) en [1]
                           oäven teckenföljd.
                           _______________
                           _______________
                           _______________
                           _______________
                           _______________
                           _______________
                           _______________

2016-10-28
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed