Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig mera

Salta popcorn
och heta lår
solen värmde tidigt i år

Svultna blickar
plötslig
huvudvärk,
is
på min lust
och pungen får en spark

Kall öl
härlig musik
väcker
den gråaste av lik

Ge mig mera av
rim och lim
rusa in i en
erotisk film

Studsa som en boll
med gummi i
sikta mot skyarna
gör mig fri

Res min påle
var min sol
endast du
kan göra mig
cool





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 195 gånger
Publicerad 2006-05-14 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan