Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stort

I lokaltidningen kan man läsa
att det finns två biljoner galaxer
liknande Vintergatan därute,
samhällen av hundratals miljarder
stjärnor och att vår sol bara är en
av alla dessa, en medelstor stjärna,
en miljon gånger så stor som jorden




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-29 10:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
arthur c clarke har sagt det finns lika många stjärnor i vår galax som det nånsin funnits människor i denna värld.
2016-10-30

  Carpen
Underbart att detta gick att läsa i just
lokaltidningen! :)
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta