Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När löven fallit

När löven fallit
ser man längre in
i skogen, längre bort

Illusionen spricker
samtidigt som nya
världar öppnas

Så många fler
än den grönskande
doftande bilden

Som man smekte
så lätt med sina
dansande händer

Men aldrig kunde
känna på riktigt,
under ytan

Då den täcktes
av för många
blommor och blad




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 318 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-30 15:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag vet inte vad jag ska säga. du verkar vara i övre medelåldern. vad läser du för slags poesi? skulle in
te skada om du läste lite böcker av moderna poeter.
2016-10-30

    ej medlem längre
Läsvärd och tänkvärd!

Spännande med trädens avklädning, tappade mask och det doldas uppenbarelse.

Det finns alltid ögon som föredrar något eller allt. Från den vackra pråliga ytan till det som de flesta aldrig får eller kan se. Inget rätt eller fel...bara som det ska vara.
2016-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta