Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänkte en gång i tiden att även is i backen skulle kunna duga, det hade just varit blidväder en dag mitt i vintern, utöver att som till vardags ha det i magen.


På arenan, visar det sig




Det är tur att det är publik
till frieri och sport.
En kan ju annars tycka det vore trist
att behöva som anstränga sig
som för att komma till skott också.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-30 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP