Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsmagi

Genom vardagens vardagsrum
dansar de, utan andra ljud
än andetag och bortglömd musik

De skrattar berusat åt dagen
de just upptäckt och inte tänker
släppa förrän de släpper varandra

Upplysta av solen genom fönstret
och inifrån av en okuvlig eld
ser de ända in till varandras mörker




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 341 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-31 07:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggt
2016-11-01

  Carl-Johan Bachofner
Wooow
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta