Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimrörelse

Mellan sömn och vaka
står människor i väntan på en
buss som kanske aldrig kommer,
som ännu bara är en dröm, en svag men
stark förhoppning om en rörelse genom dimman




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 329 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-31 07:53



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
Varje morgon. Men lite mer magiskt i din dikt.
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta