Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[ En aning information = in {integer} // Ba+ (…) fungerar. ]

ITALIC TEXT FÖRECOMMER. Ba+ (…) FUNGERAR. [\] FÖRECOMMER. Magenta […] FÖRECOMMER. WOW… PÅ FÖRECOMMEN (78/ /10) anledning. CMYK (CONVERT/ /RGB) FÖRECOMMER. ENLIGT [29/ /22] manualen. WOW… ånyo. Ånyo: (CONVERT/ /RGB) – tydligen. 

17.53 eller 17:53 {JUST} nu. Enligt (29/ /22) manualen. Färg (RGB) FÖRECOMMER. Then… print document 2 printer Bengt – okay. Long song på gång… NEJ. Termen NEJ [19/ /70] FÖRECOMMER. 

Amber [COLOR] FÖRECOMMER. 

---------- FF ----------

---------- FF ----------

---------- FF ----------

---------- FF ----------

---------- FF ----------

---------- FF ----------

---------- FF ----------

---------- FF ----------

FÖRECOMMER.

___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ 

7x19 […] FÖRECOMMER.

COPYRIGHT FÖRECOMMER… okay.

___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ 

Dateringen 201ba31 [Må] FUNGERAR. Enligt <29/ /22> manualen.

___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ 

                                                        




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 215 gånger
Publicerad 2016-10-31 18:01



Bookmark and Share


  farbror zwed
  10-31 18:01 – tydligen. Ba+ fungerar.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯






___________________________________

2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed