Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

          Datering pågår. En [1] aning (g/ /i) information.

201ba31 (Må) är 1 [en/ /e2929] aktuell <21/ /100> datering. Dateringen 201bB01 [Ti] är (tydligen) på gång. Ba+ (mä/ /2237) fungerar.

\______________________________/

------------------------ ff ------------------------ førecommer. 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 200 gånger
Publicerad 2016-10-31 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed