Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del säger saker rakt ut, andra tiger. Exempelvis på andra sätt än de som talar i som egen sak.


Någon dag då det inte regnar



Det är därför du inte är flygfärdig.
Du saknar vingar.

Det finns dock fortfarande berg och träd.
För de som är mer äventyrliga.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-10 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP