Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Tack, för medicin !


Sprutan


Väntar på Syster å en
skötare som ska komma.
Hon ska ge mig en Injektion
av medicin vid ena höften.

Tiden släpar sig fram,
likt en sjuk mullvad!

Jag vill ha Sprutan, -- NU !!

Höstväder, därute, - regnet
pinkar i små kalla dugg, --
-- det är 1:a november.

Känner av Signaler -- -- --
från de Älskade ...-
Som Musik från Skötet -
- till Hjärnan, - jag fattar
att Åtrå är --- K U L !!

De bör va´ här, snart !
Skall få piller & tabletter,
också, -- för 14 dagar.-

Bara ätit potatismos.

* * *

Fått Sprutan !
Renad utav den!!
Gott, det !
För väl, - den finns !






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-01 14:39



Bookmark and Share


  ULJO
Vissa mediciner är helt ok
2016-11-02

  louisegirl
a tack för att mediciner finns, annars hade en inte stått pall ;)
Bra rutet Marianne!
2016-11-02

  Lars Hedlin
Håller med föregående Poet ..Utan mina mediciner för Min Psoriasis-Artrit så skulle jag inte kunna sitta eller gå alls
2016-11-02

    Dan Myrbeck
Utan mina mediciner mot blodtryck, hjärta, mm, skulle jag inte vara vid liv och kunna läsa och kommentera.

Så - tur dom finns - instämmer!
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf