Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig synlighet

Jag klagar aldrig,
högt.

Jag avundas aldrig,
synligt.

Jag visar ingen kärlek,
utåt.

Jag gråter aldrig,
öppet


Men inuti,
lyser jag.




Fri vers av Nerdissta
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-02 01:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinna!
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta