Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåget



Du där!

stanna på perrongen!

Tåget kommer

om du inte har en adress

kliv inte på

Livet blir en tråkig sträcka

om man inte har något mål





Fri vers av Minona
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-02 20:41



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Djup och vis dikt. Intressanta formuleringar.
2016-11-03

    ej medlem längre
en tänkvärd vers, mycket så, en uppmaning som följs av en slutsats i de två sistraderna! I like:) Tack.
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona