Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv


Kände mig stor,
tills jag jämförde med det gigantiska.

Var liten,
tills det mindre satte sig bredvid.

Sängen var hård,
tills jag sov på golvet.

Lägenheten liten,
tills jag flytta till en mindre.

Mycket bättre,
mycket sämre,
mycket jag tog för givet.






Fri vers av Nerdissta
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-02 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta