Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farfars gamla radio

Lång sliver anten,
ett efterlämnat språk.

På sängen,
varje dag.

Det brusar,
ilar,
pratas.

Ditt öra vill höra,
brusiga fragment.

Varje dag på sängen,
Så tätt intill.

Slukas små ord,
från en silver anten.





Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-03 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta