Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden inom apostroftecknen är textrader av Tomas Ledin.


Förkylda funderingar

Nyser och nyser
hostar och fryser
hösten har flytt
nu är vinter på nytt

Saknar en del
poetkollegor
som verkar
ha gett upp

"Vad gör ni
nuförtiden
varför hör ni
aldrig av er"

Hoppas livet
har blivit bättre
för er
på alla sätt

- jag saknar er

 




Fri vers av AjBi
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-03 04:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi