Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DOKUMENTERADE HANDLINGAR DOLDA SANNINGAR OCH DÖDA VITTNEN

Bakom miljardvillornas fasader,tysta som gravstoder,
döljer sig vårdnads och arvstvist,incest o svartsjuke-
dramer.

Giftas legaliserade prostitution däri äktenskapet är en
affärsuppgörelse.

Fula gubbar och otillfredsställda kärringar.

Kåta småflickor i pubertitet och sexuellt frustrerade
mödrar.

Bibliotekariers bibliofila orgasmer.

Gynekokraters åldrande svartsjuka,bistra mungipor och
förföriska döttrars blyga leenden.

Instängda energiers sociala fostran,prisgivna marionetter
i helvetet.

Stängda hjärtan och frustrerad sexualitet.

Kylslagen energi i giftig atmosfär.


*

 




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-04 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP