Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21.59 – enligt klockan, förstås. Syntesen [Ba+] fortsätter.

21.59 – enligt klockan, förstås. Syntesen [Ba+] fortsätter.Formellt 1 (en) copy [kopia] – förstås. Ingen oerhört lång (g/ /101) essä [just nu] på gång = gg || är. Bigrammet || förecommer. Okay så. Tydligen.

___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ ________ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ ___ _____ und (100/ /28) so [u/ /U] weiter. 

Färg förecommer. 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 153 gånger
Publicerad 2016-11-04 22:04



Bookmark and Share


  farbror zwed
    Okay. Bokstäver förekommer.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
____________________________
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed