Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 10 nov.-16

Skata ensam högst upp
flock längre ner i trädet
alla vill nå toppen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-11-10 17:21



Bookmark and Share


  limerick
Och vi som påstår att skator och andra kråkfåglar kanske är klokast av alla djur.
2016-11-15

  Respons VIP
En hel samhällsbeskrivning på tre rader.
2016-11-15

    Dan Myrbeck
Jaså, skatan är
högsta hönset...
2016-11-11

  Anya VIP
Säger som Njord....tankarna far till politiken. Bildrikt och dubbeltydigt. Bra!
2016-11-11

  Njord
JA det verkar så! Din haiku leder osökt tankarna till de stora länderna i öst och väst!
2016-11-11

    Birgersdotter VIP
Härlig haiku-som stämmer in hos oss människor också!
2016-11-10

  Bo Himmelsbåge
Att nå toppen är nog botten, egentligen...
för väl där strävar många att peta ner en, för att sätta ditt sig själva istället...
samarbete är nog mer fruktbart i längden, för alla o för samhället...!

Sann o tankeväckande haiku!
2016-11-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku från djurens värld... finns stora likheter med människorna på karriärstegen.
2016-11-10

  Öknens Ros VIP
så är det, alla siktar på toppen!
2016-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP