Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den Siste !


Var mig nära !


Trädens lövskrudar
vissnar å glesnar.
Det har blivit höst.

Tidernas gudar,
högljutt, de väsnar!
Men, DU ger mig tröst!

Å, löftena, som
en vackrare lek, -
besannas de bör !

Tillsammans vi kom, -
- utan nåra Svek.
Det till Saken hör !

Här, i hjärtats sund
du en given plats
har i liten båt.

Kärlekssagan rund
är, när du tar sats --
i Heligt Uppsåt !

Du är min Docka !
Känner starkt för dig, -
det ska du veta !

-Vi kan, väl, rocka ?!
Fattas nått, så säg, -
- får vi, väl, leta !!

Var mig, nu, nära !
Behöver dig så.
Om du ej visste ...

Du är min kära.
Jag om dig vill rå !
Du är den Siste !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-05 19:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert skrivet...närhet vill man ha...
2016-11-06

  ULJO
Underbart skrivet om längtan efter kärlek ??
2016-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt, vackert om längtan!
Bli speciellt berörd av det sista stycket.
2016-11-06

  Solstrale VIP
Vemod och längtan dricker stora klunkar av hopp och tro på kärleken!
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf