Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Bosses Minne.


Det tysta Rummet


Går in i det tysta
Rummet, för alltid fri.
Där möter jag jyssta
andar, vilka kan bli
av min Kärlek kyssta!

Sänder en glädjevåg
till min -nu döde- man.
Kan minnas när vi låg ~~
första gången med varann!
Ljus i taket jag såg.

Rislampan från Kina
lyste i mitt öga, -
påminde om fina
Solen, i det höga, -
där den brukar skina.

Kunde ej låta bli
å skratta, lite tyst!
Det var, ju, sånn Magi
att utav dig bli kysst, -
vid Entré och Sorti !

Snart, kommer jag till dig, -
var du än är nånnstans !
Det passar sig, ju, EJ
å icke ta fin Chans
å åter ses, så säg !?







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-06 15:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En fin minnesdikt och en önskan som berör...
2016-11-09

  ULJO
Som alltid välskrivet
2016-11-07

  bumerang
Blir både glad och vemodig av din dikt.
Kvar dröjer sig känslan av att vi som människor tvingas acceptera.
Som du gjort.
Och valt att se det positiva.
Så fint.
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf