Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur blir Världen ?


Sammandrag


Ruschen fortsätter;
vi är stockar på
Livets strida flod...

Vill ställa Nånn mot väggen !

Hur bryter jag den Onda Cirkeln ?

Snö faller, balkongen är
täckt av snö, jag fimpa´
en gul Camel i snön.

Det onda i sidan försvann,
då jag drack en fiberdryck.

Snart, nu, är diktsamlingen klar.
Skrivvännernas Respons har
minskat, drastiskt. Kanske,
beror på att jag måhända har
skrivit kassa dikter, på Sistone !?

Imorgon : Presidentval i USA.
Donald Trump eller Hillary Clinton?

Hur kommer Världen å bli ?






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 461 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-07 15:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är en stor fråga du ställer på slutet...ingen vet...
2016-11-09

    ej medlem längre
Det beror nog inte på att du skrivit sämre, för min del så blev det lite uppehåll förra veckan.
Ja vi får väl se vad det blir för resultat i morgon, världen blir nog inte bättre i varje fall...
2016-11-07

    Dan Myrbeck
Du ställer en synnerligen befogad fråga. Du ställer den nu. Nu när läget är det osäkraste sedan andra världskriget.

Bra!
2016-11-07

  louisegirl
Ja hela världen håller nog andan nu, vad som sker i valet och hur allt kommer att bli...tycker du skriver ärliga och bra dikter Marianne, det här är en av dem...Livsbejakande!
2016-11-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Inte skriver du kassa dikter, min vän! Tvärtom!!. Men kanske är det tiden för några, som inte räcker till?
2016-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf