Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny diktsamling : "Ej ensam !"


Jag kallar på dig, min Son !


Ser mig Omkring.

Där finns de Andra,

Allt som är utanför mig.

Min Själ rörs av, såväl

de levande som de döda.

Det är arla morgon å jag

har, just, avverkat en påse

ganska intetsägande chips.

Kallar på dig, min Son,

som jag är så Stolt över, trots

att du -kanske- inte finns!

Familjebildare, mitt uppe i

Karriären, respektingivande, -

- så tänker jag mig dig ! :)

Om, Ödet för oss Samman,

ska jag tacka min Lyckliga Stjärna!

För att du LEVER !! <3 <3






Fri vers av Marianne Räf
Läst 419 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-08 06:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtan och saknad som känns...
2016-11-09

  ULJO
Fint skrivet till ditt biologiska band
2016-11-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Gripande diktat om stor saknad.
2016-11-08

  Anya VIP
En gripande text om saknad. Hoppas ödet för er samman.
2016-11-08

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om moderskärlek!
Förmedlar en stor och stark saknad.
2016-11-08

  Solstrale VIP
Vi kan alla ge oss själva som döttrar och söner till livet!mtack finaste du för inspirationen!
2016-11-08

    ej medlem längre
Mycket fint och gripande om kärleken till sonen!
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf