Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koltrasten

En koltrast lämnades kvar
mellan höst och vinter
på en snötäckt gren
bland röda bär
och gula löv
längtande
till vår




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-09 09:41



Bookmark and Share


    carinamnm
Oj, en sådan övergiven känsla du beskriver med ett så vackert och vemodigt perspektiv!
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta