Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som lider vill ha någon att skylla sin smärta på.


Blindhet


Smärtan vrider synen,
vem står bakom min ondska?

Är du orsaken till mitt elände?
För inte har jag något val.

Tills min situation förbättras,
förvänta dig inte att jag ser någon annan.




Fri vers av Nerdissta
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-09 13:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångad skuldförning
2016-11-13

  Solstrale VIP
Du har en säker klang, ett tonfall som ryter som sätter en gräns! Riktigt bra!
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta