Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okunnighet i tron på Intet...


Falsarier


Vi fanns här, även i
en Gårdag de försöker´
radera ut ur våra Minnen.
Det är inte första och
enda gången jag sitter,
så här, finns i en Värld,
fylld av död - och liv !

Televisionen, m.m., är
Underverk och det
bubblar under ytan
av latenta Under !
Allting är inte så - -
trist och Intetsägande
som de vill få oss att tro!

De matar oss med
falsk kunskap, för
att vi icke ska - -
ifrågasätta den totala
Förgänglighet, som de
vill få oss att svälja, -
-- med hull och hår!

Finner det vara högst
irriterande å tvingas
duka under, gång på
gång, i förledande
Tro på att Intet - -
är en regerande Faktor
i alltför korta liv!!

Vi utarmas och utsätts
för Sjukvård, som tar
våra liv i många fall !,,,,,,,,,
Trött på hjärntvätt!
Är en lycksökare, - -
som önskar se igenom
alla Satans Falsarier!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 460 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-09 19:24



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vårt samhälle av idag, fångat i ett nötskal, i din tänkvärda text!
2016-11-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som belyser vårt samhälle!
2016-11-10

  ULJO
Gillar den här texten
2016-11-10

  bumerang
Det som var kunskap i går
gäller inte idag.
inför kunskap måste vi vara
oerhört ödmjuka och kritiska
2016-11-10

    ej medlem längre
Ja visst är det mycket falskheter vi ska fås att tro på!
Trött på hjärntvätt, jag håller med, vi kan väl tänka själv! Vi är inga nickedockor som tror allt som stoppas i oss.
Gillar ditt kloka resonemang!
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf