Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-

jag är ingen
jag var ingen
du ser inte mig du ser ett spöke
ett tomt skal som du kan försöka gräva dig in i men inte komma nånvart

skyll dig själv
du ville inte känna mig
ingen ville
ingen ville




Fri vers av the dead flag blues
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-10 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the dead flag blues
the dead flag blues