Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENSAMHET

Ett universum så stort,
En rymd så liten,
En galax så lustig,
En stjärna så vacker,
En planet = Jorden,
En värld så rund,
En världsdel,
Ett land,
En stad,
En by,
Ett hus,
En människa,
En partikel,
Ett ingenting.




Fri vers (Fri form) av Emma Lissmyr
Läst 165 gånger
Publicerad 2016-11-10 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Lissmyr
Emma Lissmyr