Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kontring !


Besegra Satan !


I Sömn & Dröm jag lidit.
Ruskiga villkor ridit.
Som om Satan mig förfört,
jag i Gehennas dike kört!
Men, har ock Planer smidit, -
medans jag på rock har hört !

Man måste, ju, kontra Fi --
med befintlig Energi !
Å, besvärja hennes Brott,
som för ringa Påföljd fått!
Den Tjuven får ej gå fri !
Hon bör få i nacken skott!

Djävulen är populist --
å jag tycker det är trist,
att hon har alla karlar!
De beter sig som harar!
Kan EJ förstå hennes List!
Men, tror ej att den varar !!

Hon, redan, kommit på Fall.
Det gjorde mig icke 'knall'!
Men, jag fick andas frisk luft,
fick Ordning på mitt förnuft!
Skall, nog, komma att stå Pall, -
- även om det kan bli Tufft !!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 452 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-11 06:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra att du blev av med den fulingen då!
2016-11-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om att inte ge upp om något som man längtar efter!
2016-11-11

  ULJO
Suveränt skrivet
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf