Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jungfru, nja -- Oskuld, aldrig !!


Vad gäller Kärlek !


Vem tog mig ---
mjukt å mkt hårt --
som i en avlägsen dröm ?

Jag var Jungfru, -- men
Oskulden min hade rymt, -
-- sedan evighet, ---- bort !
Förvånades storligen över
den brutala Smärtan!

Var har Kärleken tagit vägen ?!

Är det så att Sanna BESVARAR
alla de där männens Kärlek ?

När det kommer till Kritan !?

De tror, ju, varje man, att det
är just HONOM hon vill ha !

Kan inte va´ lätt att få stå
med lång näsa, vad gäller ---
KÄRLEK!!!!!!! Hoppas, Satan får
en riktig Pomperipossanäsa,
- vad det lider !! *Ler !!!

Min Kung Bo försvann ur
mitt liv, likviderades, -- MEN,
det kan jag, väl, ICKE TRO !!-

Redo för satisfiering, - Alla Ni ??








Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 426 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-11 21:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Briljant skriftat!
2016-11-13

    ej medlem längre
Haha, sköna framtidsutsikter för din kompis Satan!
2016-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Kärlek och tillfredsställelse vi man ha...så är det bara...
2016-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf