Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömngång

Graven i drömmen,
så långt bort från verklighet.

I tysthet läggs den ros,
som under det vakna dygnet,
aldrig når fram.




Fri vers av Nerdissta
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-13 02:46



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ser denna metaforen som ett tecken på god självinsikt! Fint!
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta