Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet en novembernatt.


Diverse verser


Läge för den
nytra smaken
av -- kaffe !

Drickes i
den dova
novembernatten.

Rymden är
Omkring, - här
slutar/börjar jag !

Verkligheten --
är ingen
trevlig Teater!

Det finns alla
Skäl å --
va´ skeptisk !

Vill vara
Vaken, - som
Alla Andra...

Grymma, krigiska
scener, nu, i
Televisionen.

Tror ej att
avrättningarna
är fejkade !

Jag lever i
en bubbla
av Illusion.

Den må brista, -
ty, jag vill se
hur Allting är!!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 447 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-13 12:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt sätt att skriva ner sina nattliga tankar på...
2016-11-16

  Blomma-Stjärna VIP
Bra och tänkvärt - modigt med! Men verkligheten är allt som finns som rör sig och förändras - "Gud är större" -
vi kan dock ibland välja bland intrycken och välja hur vi hanterar det ------- och därför lär vi alla skapa vår egen varande-bubbla ;-)
2016-11-13

    ej medlem längre
Små texter med stort innehåll!
2016-11-13

    Jag är fan större än Sartre
Jag har slutat titta på TV.
Sen tycker jag din text är bra!!
2016-11-13

    ej medlem längre
Hemska scener i TV, usch, mår illa av alla hemska saker som händer. Man får vara glad så länge man slipper se det i verkligheten!
2016-11-13

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här, både det som är nära och det som är långt borta!
2016-11-13

  Lars Hedlin
Bra skrivity
2016-11-13

  överlevaren VIP
Tänkvärt...
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf