Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om lite av varje.


Lite Pladderpoesi


Så himmelskt glad att jag är fri, idag!
Släpptes ut för ett år, sen, snart...

Kan tycka att jag åt bättre kost, där,
vilket gynnade skrivarinspirationen !

Men, nu slipper jag å ha Vårdens
vakande ögon i närområdet ! - - -

Friheten har en sagokänsla ! -----
Jag verkar i min egen Legend !

Å, skön Romantik saknas EJ !
Har rätt å vara hur kär, som helst..

Besvarade känslor MÄRKER man, väl -
å de är -skönt nog- ej självsuggestion !!

Sitter här på Bosses Tron å pladdrar
på, -- så mkt jag vill i skrivboken.

Tråkigt, det vore om Olyckskorparna
fick rätt! De med Tristessens Mission.

-"Livet är bara EN gång! Tiden, Alltet
börja´ med en enorm Smäll ur Intet!"

Så tråkigt! Tror att jag ska börja å ta
Gudstron på fullaste Allvar. Den lyser !

Anden andas i köttet. Våra andar är
ljusstrålar, ---- evigt på väg... - - - -

'Klick'-cigarettens menthol ~~~~~~~
kittlar, friskt, ini näsan, min !!!

Jag emottar kvällen, i Sällskap --
med mig själv --- å Massmedia !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 390 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-13 19:05



Bookmark and Share


  ULJO
Gillar denna
2016-11-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, livet går inte i repris, så vi måste leva nu...
2016-11-16

    ej medlem längre
Ja, friheten är det värdefullaste man har! Då rår man sig själv!
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf