Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvandlingen

Tankarna slog honom
När det gått så lång tid
så länge

Utan att kunna ge sin
kärlek ett kärleksbarn

Att han förvandlats
till en Cuckold

© Christer Johansson 2016-11-13







Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-13 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP