Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cuckold

I sin fantasi njöt han av att
på avstånd kunna se sin kärlek njuta

I sin fantasi njöt han av att
bara för stunden vara en fluga på väggen

Efteråt när det bara var två
fick han jobba
oj vad han fick jobba

En Cuckold var född
Fast bara i fantasin

© Christer Johansson 2016-11-13




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-13 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP