Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
V I !


Ej ensam !


Ej ensam är jag !
Har Sällskap, var dag.
Jag, själv, är min vän --
samt kvinnor och män !

En man vill jag ha !
Det vore, ju, bra!
Till 100 % - - -
underbart Potent !!

En kär Väninna,
ville jag finna.
Hon kom där på mon,
mana i mig -- Tron !

Sen, många andra !
Tillsammans vandra
emot Himmel till, -
- vi önskar å vill !

I många grå da´r,
jag, nog, ensam var.
Mer, än jag förstod, -
- utan tålamod!

I en timma, bråd,
jag erhöll en kod,
som jag, sen, tydde, -
så hjärnan glödde!!

För mig, en Succé !
Vad skulle, väl, ske ?
Inom, Framtid, snar,
ej ensam jag var !!

Det blivit ett -- V I !
Jag känner mig fri -
- å icke allén -- --
i kvällstimmen, sen!...






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 432 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-13 22:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härlig känsla när man blivit ett VI...
2016-11-16

  Lars Hedlin
Bra och väl framförd...
2016-11-15

  bumerang

Blir förstås väldigt nyfiken på "koden"!
Den fungerar förstås exklusivt för dig.
Tänker att det kan bli en fortsättning
Då läsaren kan få en ökad inblick.
2016-11-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra diktar du om ensamhet och önskad gemenskap. Hoppet lyser i din fina text.
2016-11-14

    ej medlem längre
Skönt om man kan känna sig fri och icke-ensam! Det låter hoppfullt och positivt. Bara mannen kommer också, så blir det fullständigt!
2016-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om vikten av att inte vara ensam!
2016-11-14

  Solstrale VIP
Underbart hoppfulla strofer! Det sjunger .... Vackert! Lyriskt! Klart!
2016-11-14

  överlevaren VIP
Härliga rader....
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf