Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från Faster

När frågor blir för stora.
När frågorna tynger.
Andra säger. Tycker. Tänker.
I stormen du finna ro.

Nyckeln till ditt inre är din.
Häv låsets segel.
Havet vill lyssna.
Frågorna sluta tynga.

Du finna rätta svaren.




Fri vers av Eliaskvarn
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-14 14:57



Bookmark and Share


  kromadlack
Det är sådana här texter jag kommer hit för. De som är sköna att läsa och de som ger mig ro.
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Eliaskvarn
Eliaskvarn