Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nötter

Just ätit en näve valnötter och känner de goda fetternas verkan.
Tänder en cigg efter dagens löpning.
Kombinationen mellan cigarretten och valnöten ger mig en kräkreflex.
Valnötens goda ande vrålar "Ge fan i!"
Forskare säger att en cigarett kostar en 11 minuter av livet.
Valnöten håller tydligen med.
Men vad ger en näve valnötter i tid? Vad ger löpningen i tid?
Summa summarum, tiden går plus minus noll.
Men, vem fan vill leva för alltid?




Fri vers av Eliaskvarn
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-12 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eliaskvarn
Eliaskvarn