Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla mina modiga mammor.


Beskyddarna


Spring,
jag är ditt paraply.

Dina händer,
jag klär dem varmt.

Tills livet rinner ut,
vandrandes bort om.

Ljuset,
värmer inifrån.














Fri vers av Nerdissta
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-14 19:04



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vackert! Du kan skriva du! Så bra!
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta